CLOSE

Novosti

Navigacija

Obilježena peta godišnjica rada Kluba pacijenata ”Zajedno”

U četvrtak 31. svibnja 2012. u predavaonici “Dr. Mirko D. Grmek” obilježena je peta godišnjica rada Kluba pacijenata ”Zajedno” u Psihijatrijskoj bolnici ”Sveti Ivan” uz prisustvo brojnih članova Kluba, pacijenata bolnice, osoblja i menadžmenta bolnice.

Predstavljen je rad svih 8 radionica (literarna, likovna, wellness, dramska, računalna, sportska, radionica za poticanje kreativnosti i grupa podrške) u proteklih pet godina, a izvješća o radu, stečenim iskustvima, zajedničkim projektima više radionica te usponima i padovima u radu iznosili su voditelji radionica, svatko za svoje područje.

U svečanom djelu predstavljen je najnoviji osmi broj časopisa ”Naše lisje”, gdje su članovi Kluba promotivno recitirali vlastitu prozu i poeziju odabranu iz časopisa. Predstavljeni su i suradnici koji su pomagali u zajedničkom projektu izdavanja časopisa koji je izašao u nakladi od 150 primjeraka uz svesrdnu pomoć i angažman svih članova Kluba i Psihijatrijske bolnice ”Sveti Ivan”.

Izražena je zahvala ravnatelju i menadžmentu bolnice što su inicirali i prepoznali specifične potrebe te omogućili rast i razvoj Kluba pacijenata ”Zajedno” dajući im trajnu potporu, podršku i pomoć u svim aktivnostima.

Ravnatelj prof. dr. sc. Mate Mihanović je naglasio da bez angažmana svi članova Kluba ne bi bilo moguće postići ovakve rezultate (između ostalog i izdavanje osmog broja časopisa ”Naše lisje”), te je izrazio dobre želje za nastavkom suradnje i spremnost da se pomogne u svim budućim planiranim aktivnostima Kluba pacijenata ”Zajedno”.