CLOSE

Novosti

Navigacija

Obilježena je deseta godišnjica Kluba „Zajedno“

14. lipnja 2017. godine obilježena je deseta godišnjica Kluba „Zajedno“ koji svojom aktivnošću podupire resocijalizaciju, rehabilitaciju i poboljšava kvalitetu života osoba s psihičkim smetnjama.

Trenutno je u Klubu aktivno 11 radionica; literarna, dvije likovne, terapija pokretom i plesom, dvije kreativne, dvije računalne, zdrav život koji uključuje sportsku i wellness radionicu i grupa podrške. Radionice Kluba imaju tendenciju širenja  s novim sadržajima na način da smo neke radionice kojih danas nema (dramska, radio grupa, glazbena radionica) nadomjestili drugima. Sve radionice odvijaju se radnim danom u popodnevnim satima. Zainteresirani mogu doći bez uputnice i uključiti se u više radionica. Četvrtkom u 17,00 sati sastanak je terapijske zajednice u prostorijama Kluba „Zajedno“.

Letak Kluba možete pronaći i isprintati na web stranici naše bolnice.

Kontakt osoba: Kristina Habuš tel: 01/3430122; mail: kristina.habus@pbsvi.hr

 

U četvrtak 29. lipnja otvorena je izložba polaznika Ekspresivne likovne radionice Kluba “Zajedno” u projektu suradnje Psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan“ i Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Izložba je nastala kao rezultat ekspresivnog rada polaznika kroz proteklih godinu dana kojim su se učili nositi s vlastitim poteškoćama. Izložbu možete pogledati u hodniku atrija glavne zgrade.