Događanja

Petak, 14.07.2023.

1. međunarodni kongres o poremećajima prehrane kod muškaraca (od 19 – 22.10.2023. godine)

Poštovani,

jedna četvrtina osoba koje boluju od poremećaja prehrane su muškarci. Bigoreksija, ortoreksija, bulimija i anoreksija uz naravno kompulzivno prejedanje poremećaji su povezani s muškarcima također. Oni su nekada nepravedno zapostavljeni, diskriminirani u odnosu na žene u liječenju poremećaja prehrane. 

S posebnim osjećajem ponosa, časti i privilegije pozivam Vas da budete pioniri pomoći, promocije i podrške poremećajima prehrane u muškaraca sudjelujući na 1. međunarodnom kongresu o poremećajima prehrane kod muškaraca, pod nazivom: “Man have it too “. 

Kongres će se održati u Zagrebu, u Edukacijskom centru Klinike za psihijatriju Sveti Ivan, od 19 – 22. listopada 2023. godine. 

Psihijatri, internisti, fizijatri, nutricionisti, psiholozi, psihoterapeuti, kineziolozi i ostali zainteresirani stručnjaci imat će prigodu učiti, razgovarati i na poseban iskustveni način raditi na sebi tijekom sudjelovanja na ovom kongresu. Počasno će mjesto dobiti mladi stručnjaci. 

Vjerujem da razumijete koliko je ova tema važna za vaše očeve, braću, supruge i prijatelje i pozivam Vas da budete dio ove ideje i procesa kreacije jedinstvenog i rijetkog okupljanja multidisciplinarnih stručnjaka. 

U ime male i hrabre ekipe organizatora šaljem Vam topli pozdrav i radujem se susretima. 


Hrvoje Handl

Predsjednik organizacijskog odbora 

Klinika za psihijatriju „Sveti Ivan“ 
Dnevna bolnica za poremećaje prehrane – H(RANA)VIŠE INFORMACIJA PROČITAJTE NA POVEZNICI


Završni program možete preuzeti OVDJE


Registrirajte se online putem poveznice u nastavku:


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content