Događanja

Srijeda, 08.02.2023.

2. Zagrebački simpozij mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem


Datum: 14. – 17.2.2023. godine

Lokacija: Online

Organizator: Grad Zagreb i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok.

PRIJAVE ZA SIMPOZIJ SU OTVORENE!


2. Zagrebački simpozij mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem „Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja“, se  održava online (ZOOM platforma) od 14. do 17. veljače 2023.

Organizatori Simpozija su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok, uz partnerstvo Klinike za psihijatriju Vrapče, Klinike za psihijatriju Sveti Ivan, Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Broj mjesta je ograničen, a prijava obavezna. Sudjelovanje je besplatno i bodovano pri nadležnim komorama.

Prijave se ostvaruju putem poveznice: http://tiny.cc/zg_simpozij_2023

ili skeniranjem QR koda

Poveznica za listu čekanja: https://tinyurl.com/simpozijlistacekanja

Uz najuglednije hrvatske stručnjake iz područja mentalnog zdravlja djece i odraslih, među izlagačima su i predstavnici cijenjenih institucija izvan naših granica poput Centra za psihotraumu Sveučilišne bolnice u Utrechtu, Sveučilišta UCLA i Sveučilišta u Oxfordu! Popis svih predavača će uskoro biti objavljen na stranici Centra za mentalno zdravlje Zagreb.


Preuzimanje programa


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content