Događanja

Srijeda, 27.03.2024.

2. Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem – “Od teorije do prakse”, Split, 26.- 28. travnja 2024. godine


Tekst niže je prenesen sa : Kongres 2024 | Hrvatska Udruga za M (crolma.net)


Dragi kolege, gosti i prijatelji,

Velika nam je čast po drugi put za redom pozvati Vas na Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres će se, u organizaciji Hrvatske udruge za medicinu životnog stila, Medicinskog fakulteta u Splitu i Kineziološkog fakulteta u Splitu, održati upravo na Medicinskom fakultetu u Splitu od 26. do 28. travnja 2024.godine.

Nakon iznimno uspješnog 1. Hrvatskog kongresa medicine životnog stila koji se održao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i koji je okupio preko 150 stručnjaka, pionira medicine životnog stila i sudionika, u području medicine, kineziologije, nutricionizma i psihologije, nastavljamo s prikazivanjem znanstveno utemeljenih činjenica u prevenciji i liječenju kroničnih nezaraznih bolesti sa naglaskom na važnost uvođenja zdravih životnih navika.

Kongres od teorije do prakse ponovno će okupiti veliki broj vrhunskih stručnjaka iz već navedenih područja, a upravo će oni, kroz predavanja i radionice, prenijeti najnovije znanstvene dokaze na području medicine životnog stila, kao i educirati i informirati o primjerima dobre prakse, govoriti o neiscrpnim dobrobitima mediteranske prehrane, zašto je važno provoditi treninge s opterećenjem, na koji način hrana može biti lijek, kako i zašto bolje spavati, kako pokrenuti promjenu i mnogo više.

Pridružite nam se na kongresu gdje ćemo ponovno učiti i stjecati alate kojima već sutra možemo pomoći pacijentima i klijentima, ali i ono što je najvažnije, ponovno ćemo se družiti, upoznavati i stvarati nova prijateljstva i suradnje!

Zahvaljujemo se na Vašem interesu i s veseljem Vas očekujemo u Splitu!


Organizacijski odbor kongresa:

Anera Lazić, dr.med. Dip IBLM, Predsjednica Hrvatske udruge za medicinu životnog stila

prof.dr.sc. Igor Jukić, Dopredsjednik Hrvatske udruge za medicinu životnog stila

prof.dr.sc. Ivana Kolčić, spec. epidemiologije, Tajnica Hrvatske udruge za medicinu životnog stilaSuradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content