Uncategorized

Četvrtak, 12.11.2020.

Poštovani,

izrazita nam je čast i zadovoljstvo i 2020. godine u ime prof. dr. sc. Igora Filipčića, predsjednika Organizacijskog odbora i prof. dr. sc. Normana Sartoriusa, predsjednika Znanstvenog odbora, pozvati Vas na našu virtualnu 3. hrvatsku konferenciju o shizofreniji s međunarodnim sudjelovanjem. Shizofrenija 360° koja se prvi puta ove godine održava u virtualnom prostoru u periodu od 16. do 17. prosinca 2020. godine.

Cilj ove Konferencije je nastaviti međunarodnu suradnju, dijeliti moderne znanstvene i kliničke spoznaje te širiti naša znanja iz područja shizofrenije.

Ove godine povećavamo broj radionica te uvodimo sekcije kratkih izvješća za mlade specijaliste, specijalizante i ostale zdravstvene djelatnike koji predano u multidisciplinarnim timovima sudjeluju u liječenju shizofrenih bolesnika.

Unaprjeđenjem i snažnim razvojem integrativnog pristupa, novim sociorehabilitacijskim modelima koje stvaramo zajedno, uz primjenu moderne farmakoterapije, psihoterapije i novih metoda liječenja, pomičemo granice u kvaliteti i uspješnosti liječenja oboljelih od shizofrenije!

Veselimo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju.


Znanstveni i Organizacijski odbor Konferencije

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content