Događanja

Utorak, 18.01.2022.

5th European Conference of Brain Stimulation in Psychiatry – Zagreb, Croatia, June 3 – 4, 2022.

VIŠE INFORMACIJA NA: www.brain-stimulation2022.com


Program Regional Conference 02.06.2022. preuzmite OVDJE


Program 5th European Conference of Brain Stimulation in Psychiatry – Zagreb, Croatia, June 3 – 4, 2022. preuzmite OVDJE


Dana 2. lipnja 2022. održan je regionalni kongres na kojem su participirale zemlje regije s intencijom razmjene iskustava i znanstvenih istraživanja, a čiji je cilj podijeliti regionalne pristupe i na jednom mjestu, izložiti sličnosti i različitosti u pristupima u liječenju, istraživanja u tijeku i eventualne probleme u regiji.

Konferencija „ 5th European Conference of Brain Stimulation in Psychiatry – TMS in Clinical Practice – What Works and What Fails?“ održana je od petka, 3. lipnja do subote, 4. lipnja 2022. u Psihijatrijskoj klinici Sveti Ivan, Zagreb.

Konferencija se održala pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba, u suorganizaciji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Ovogodišnje teme su: Transkranijalna magnetska stimulacija (TMS), Theta-burst rTMS (TBS), dTMS, kliničke primjene u psihijatriji, kliničke primjene u neurologiji, kombiniranje metoda stimulacije mozga sa snimanjem mozga, duboka moždana stimulacija (DBS), elektrokonvulzivna terapija (ECT), transkranijalna istosmjerna stimulacija (tDCS), nove tehnike neuromodulacije i posljedice pandemije COVID-19 na dijagnozu i liječenje psihijatrijskih pacijenata.

Cilj konferencije je nastavak međunarodne suradnje, razmjena suvremenih znanstvenih i kliničkih spoznaja te širenje znanja iz područja TMS-a i ECT-a, a upravo unaprjeđenjem i snažnim razvojem integrativnog pristupa, kao i zajedničkim radom i dijeljenjem novih znanja i rezultata istraživanja, pomiču se granice kvalitete i uspjeha liječenja psihijatrijskih bolesnika.


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content