COVID 19 – NOVOSTI

Aktivnosti u bolnici

Covid Pbsvi

Mobilni laboratorij za uzimanje uzoraka na Covid – 19 u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan

Drive-in metoda testiranja

Psihijatrijska bolnica “Sveti Ivan” u krugu Bolnice „DRIVE IN „ metodom organizirala je testiranje na COVID-19 i dijagnostiku kako bi ubrzala otkrivanje novooboljelih djelatnika i bolesnika u Bolnici. Trenutno je testirano više od 200 osoba. Testiranja se provode svakodnevno. Dvije djelatnice su završile edukaciju za pravilno uzimanje, transport i skladištenje uzoraka do mjesta testiranja. Uzorci se uzimaju isključivo od pacijenata i djelatnika bolnice, a prema uputama nadležnog epidemiologa.


U cilju pravodobnog i točnog informiranja bolesnika njihovih obitelji te novooboljelih tijekom epidemije bolesti COVID-19, u svrhu optimalnog  pružanja zdravstvene zaštite, u Psihijatrijskoj bolnici ”Sveti Ivan” svakodnevno je dostupno  5 telefonskih linija od čega su dvije dostupne 24h.

centrala: 01/3430-000    

liječnik: 098/257-2539 

med. sestra: 099/269-6739


Klinika za psihijatriju Sveti Ivan osigurala je svakodnevnu i kontinuiranu komunikaciju djelatnika (svih medicinskih djelatnika)  putem video konferencije. Putem Chroma ili Firefox preglednika te za Iphone i Android uređaje koristi se aplikacija Jitsi Meet.


Klinika za psihijatriju Sveti Ivan osigurala je psihosocijalnu pomoć i podršku te redoviti rad DNEVNIH BOLNICA kao i hladan pogon (redoviti pregledi bolesnika) provode se putem WEB aplikacijama i modernim oblicima telemedicine: Skype,Viber, WhattsApp.


Sudjelovanje u psihološkoj pomoći za građane pogođene potresom

Psihijatrijska bolnica ”Sveti Ivan” formirala je Tim za psihološku pomoć osobama koje su pogođene potresom a na privremenom su smještaju u studentskom domu Cvjetno, u sastavu:

Tihana Zadravec Vrbanc, dr. med., specijalist psihijatrije

Ivana Bahun, mag. psych.

Danijela Staroverški, bacc. med. techn. – koordinator, mob.: 098 980 50 23; telefon: 343 00 49.


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content