Novosti

Utorak, 20.11.2018.

Druženje članova literarne i likovne radionice Kluba Zajedno s književnicom Tanjom Radović, Knjižnica Špansko jug, četvrtak 22.11.2018. u 17:30 sati.

Na ovom književnom susretu naša gošća govorit će nam o tome  kako pisanje može utjecati na naše živote, kako osmišljava književni lik i jesu li neki likovi iz svjetskih romana utjecali i na njen život. Predstavit će nam i najnoviji roman Rent-a-talent, izašao ove godine, u kojem problematizira pitanja umjetničkog stvaranja i spisateljskog nadahnuća. Ulomke iz romana interpretirat će glumica Zrinka Antičević.

Tanja Radović je književnica, dramatičarka i prozaistica. Završila je kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a radi kao knjižničarka  u Knjižnicama grada Zagreba. Drame su joj postavljene na pozornicama u Hrvatskoj i van nje, a na Hrvatskom radiju izvedene su joj radioigre, kratke priče i prilagođene drame. Dobitnica je nagrade SFERA za dramu Ledeno doba, 2009.godine. Do sad su joj objavljenje dvije knjige drama Iznajmljivanje i Ledeno doba i dva romana Pitanje nade i Rent-a- talent. Piše kratke priče i SF-priče i objavljuje ih u raznim časopisima i zbornicima.

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content