Događanja

Utorak, 19.12.2023.

Godišnja nagrada ICOM-a za 2023. godinu za tim H(RANA)

Sretni smo i ponosni, ispred tima Dnevne bolnice za poremećaje prehrane H(RANA),  objaviti da je projektu „Remek Tijelo“ kao djelu aktivnosti izložbe „Lica gladi“ dodijeljena je godišnja nagrada ICOM Hrvatska (Internacionalni komitet muzeja) za 2023. godinu u kategoriji međusektorska suradnja. 

Kako većina ovih aktivnosti prije svega potiče od naših pacijentica i pacijenata koji su se u tom trenutku liječili u našoj dnevnoj bolnici, prenosimo i njihovu poruku javnosti nakon što su saznali da su dobili nagradu.

„Zahvaljujemo Vam na dodjeli ove nagrade te za sav trud članova DB u izradi djela i samim time podizanja svijesti po poremećajima prehrane u Hrvatskoj.“

Kao tim želimo svima poručiti da smo otvoreni za sve vrste suradnje na osvješćivanju prevencije, liječenja i rehabilitacije osoba s poremećajem hranjenja i želimo svima mira, ljubavi i obiteljskih okupljanja i bez hrane.

Topli pozdrav!

 Tim dnevne bolnice za poremećaje prehrane H(RANA): hrana@pbsvi.hr


Pročitajte više na poveznici: https://emz.hr/dogadjanja/konferencija-za-tisak-proglasenje-pobjednika-javnozdravstvene-kampanje-remektijelo/


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content