O nama

Iz medija

Klinika Za Psihijatriju Sveti Ivan

U Liječničkim novinama br. 211, Srpanj 2022. objavljeno je da se u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan održao 5th European Conference of Brain Stimulation in Psychiatry pod naslovom ”TMS in Clinical Practice-What Works and What Fails” u organizaciji Europskog društva za neinvazivnu stimulaciju mozga i Klinike za psihijatriju Sveti Ivan.

Više možete pročitati OVDJE


U srijedu, 1. lipnja, na Prvom programu HRT – a, u 20:10 u emisiji Romana Bolkovića – 1 na 1, gostovao je Ravnatelj Klinike za psihijatriju Sveti Ivan prof. prim. dr. sc. Igor Filipčić, dr. med.

Pogledajte snimku OVDJE


Izvor: https://www.jutarnji.hr/kultura/art/u-psihijatrijskim-ustanovama-opazili-su-da-se-brze-oporavljaju-pacijenti-koji-slikaju-nego-ostali-15204963


Život bez nje nema nikakvog smisla. Pa zašto si ju onda uskraćujemo, a tako nam je blizu…

Izvor: www.zivim.gloria.hr

Više možete pročitati na POVEZNICI.

ili na www.gloria.hr


Slijedi nam pandemija depresije, tvrde psihijatri… (Index Vijesti)

Pročitajte više na POVEZNICI.

Izvor: www.index.hr


Pročitajte više na POVEZNICI


Grad Zagreb u suradnji s partnerima pokrenuo je projekt Svi za pamćenje (SPAM), kojim se nastoji pružiti podrška oboljelima od Alzheimerove bolesti i drugih oblika demencije na području grada Zagreba i to kroz uspostavu organiziranog popodnevnog boravka za oboljele u Psihijatrijskoj bolnici „Sveti Ivan“, radnim danom od 16 do 20 sati i subotom od 7 do 15 sati.

Više na: https://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/ohr-savjetnik/zagreb-ima-10-000-oboljelih-od-alzheimera-sada-im-je-dostupan-popodnevni-boravak-i-potreban-prijevoz/

Izvor: https://ordinacija.vecernji.hr/

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje