O nama

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti Klinike za psihijatriju Sveti Ivan

Izjava o pristupačnosti

Klinika za psihijatriju Sveti Ivan nastoji svoje mrežne stranice učiniti pristupačnima u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj 17/19; dalje u tekstu: Zakon) kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća od 26. listopada 2016. o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora.

Internetske stranice www.pbsvi.hr su djelomično u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta zbog neusklađenosti koje su navedene u nastavku.

Nepristupačni sadržaj

  • pojedine .pdf datoteke sadržane u objavama nisu u cijelosti nastale izvozom iz izvorišne datoteke uz odabir opcija za pristupačnost, već skeniranjem tiskanih dokumenata, odnosno nisu pristupačne jer nisu prikladno pripremljene za čitače ekrana;
  • Postoji dio slika koje imaju tekstualni sadržaj, a nisu logotip;
  • Ne postoji opcija za uključivanje fonta za osobe s disleksijom.
  • Ne postoji opcija promijene kontrasta na stranici
  • Neke slike nemaju kratki tekstualni opis.
  • pojedine poveznice nemaju prikladni opis

Klinika za psihijatriju Sveti Ivan kontinuirano radi na uklanjanju neusklađensti u skladu s tehničkim mogučnostima Klinike.

Procjena usklađenosti sa zahtjevima pristupačnosti rezultat je samoprocjene Klinike za psihijatiju Sveti Ivan.

Povratne informacije i podaci za kontakt

Sve upite i primjedbe vezane uz pristupačnost mrežnih stranica Klinike za psihijatriju Sveti Ivan korisnici mogu uputiti Klinici putem elektoničke pošte: pbsvi@pbsvi.hr .

Postupak praćenja provedbe propisa

Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske je tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti kao i za nadzor nad provedbom Zakona.
U slučaju nezadovoljavajućih odgovora na obavijest ili zahtjev za povratne informacije o pristupačnosti ovih mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem elektroničke pošte: pristupacnost@pristupinfo.hr.

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content