Novosti

Utorak, 13.02.2024.

Obavijest o novom ciklusu programa BOJE!

U rujnu 2023. godine započeli smo s Programom zaštite mentalnog zdravlja LGBTIQ+ osoba pod nazivom BOJE – „Bolnica otvorena jednakima“. Psihosocijalna podrška odvija se putem rada savjetovališta, ambulante za manjinski stres i tromjesečnog terapijskog ciklusa psihoedukacijskih radionica, grupne psihoterapije i grupne likovne terapije.

Terapijski ciklus traje 3 mjeseca, a polazi ga grupa od 10 do 12 članova koja se sastaje jednom tjedno ( srijedom od 16 do 19:30 sati). Kroz grupne psihoterapije, 12 edukacijskih radionica i grupne likovne terapije prolazimo teme poput manjinskog stresa, samopoštovanja, rodnog i seksualnog identiteta, autanja, (auto)homofobije, obiteljskih i partnerskih odnosa itd. Kroz program gradimo povjerenje, potičemo koheziju grupe i pružamo podršku našim korisnicima.

S velikim vas zadovoljstvom  obavještavamo da smo uspješno završili s prvim terapijskim ciklusom. Prema preliminarnim pokazateljima i povratnim informacijama od naših polaznika, program je ostvario željene ishode u vidu olakšavanja manjinskog stresa, većeg zadovoljstva i povezivanja s drugima. Kao tim zadovoljni smo radom, rezultatima i ostvarenom suradnjom.

U ovom trenutku prikupljamo članove za novi terapijski ciklus s kojim planiramo započeti tijekom veljače odnosno po popunjavanju grupe.


Sve i zainteresirane mogu nam se obratiti na mail adresu boje@pbsvi.hr ili na kontakt broj +38513430102 (Dnevna bolnica za ovisnosti Klinike za psihijatriju Sveti Ivan) do 15h.


Dodatne informacije o programu nalaze se i na poveznici:  https://www.pbsvi.hr/strucni-programi-i-klub/program-boje-bolnica-otvorena-jednakima/


Otvoreni smo za sva vaša pitanja.

Lijep pozdrav od cijelog tima Boja!

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje