Novosti

Utorak, 13.02.2024.

Obavijest o novom ciklusu programa BOJE!

U rujnu 2023. godine započeli smo s Programom zaštite mentalnog zdravlja LGBTIQ+ osoba pod nazivom BOJE – „Bolnica otvorena jednakima“. Psihosocijalna podrška odvija se putem rada savjetovališta, ambulante za manjinski stres i tromjesečnog terapijskog ciklusa psihoedukacijskih radionica, grupne psihoterapije i grupne likovne terapije.

Terapijski ciklus traje 3 mjeseca, a polazi ga grupa od 10 do 12 članova koja se sastaje jednom tjedno ( srijedom od 16 do 19:30 sati). Kroz grupne psihoterapije, 12 edukacijskih radionica i grupne likovne terapije prolazimo teme poput manjinskog stresa, samopoštovanja, rodnog i seksualnog identiteta, autanja, (auto)homofobije, obiteljskih i partnerskih odnosa itd. Kroz program gradimo povjerenje, potičemo koheziju grupe i pružamo podršku našim korisnicima.

S velikim vas zadovoljstvom  obavještavamo da smo uspješno završili s prvim terapijskim ciklusom. Prema preliminarnim pokazateljima i povratnim informacijama od naših polaznika, program je ostvario željene ishode u vidu olakšavanja manjinskog stresa, većeg zadovoljstva i povezivanja s drugima. Kao tim zadovoljni smo radom, rezultatima i ostvarenom suradnjom.

U ovom trenutku prikupljamo članove za novi terapijski ciklus s kojim planiramo započeti tijekom veljače odnosno po popunjavanju grupe.


Sve i zainteresirane mogu nam se obratiti na mail adresu boje@pbsvi.hr ili na kontakt broj +38513430102 (Dnevna bolnica za ovisnosti Klinike za psihijatriju Sveti Ivan) do 15h.


Dodatne informacije o programu nalaze se i na poveznici:  https://www.pbsvi.hr/strucni-programi-i-klub/program-boje-bolnica-otvorena-jednakima/


Otvoreni smo za sva vaša pitanja.

Lijep pozdrav od cijelog tima Boja!

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content