Novosti

Petak, 01.07.2011.

Obilježena četvrta obljetnica osnutka i rada Kluba pacijenata ”Zajedno” te predstavljen novi broj časopisa Naše lisje

U četvrtak 30. lipnja 2011. g. u prostoru Kluba pacijenata ”Zajedno”, prigodnim je programom svečano obilježena četvrta obljetnica osnutka i rada Kluba pacijenata ”Zajedno”. Klub je osnovan 13. lipnja 2007. godine, a  u njemu djeluje osam radionica čiji vrijedni voditelji i animatori svakog tjedna u sadržajno raznolikim aktivnostima okupljaju do tridesetak vrlo motiviranih i kreativnih članova.

U nazočnosti velikog broja članova Kluba i terapeuta Bolnice, u poticajnom i ugodnom ozračju predstavljen je sedmi broj/svezak časopisa ”Naše lisje”. Časopis je predstavila njegova urednica ms Kristina Kristović, ujedno i voditeljica Literarne radionice Kluba pacijenata ”Zajedno”. Pohvalila je zauzimanje članova Kluba i rekla da je literarni način izražavanja jedan od važnih oblika komunikacije pacijenata s vanjskim svijetom, a često i sa samim sobom.

Likovni prilozi u ovom broju časopisa djela su članova  Likovne radionice Kluba, od kojih je jedanaest tiskano u koloru i  zavređuju posebnu pozornost jer otkrivaju tematske prioritete te estetski i koloristički senzibilitet autora.

U prigodnom programu autori su čitali svoje literarne radove, a u glazbenom dijelu članovi su sudjelovali vokalnim i instrumentalnim izvedbama.

Predstavljanje je završilo podjelom novog broja časopisa ”Naše lisje” i prigodnih darova koje su kreirali i izradili članovi Radionice za poticanje kreativnosti – od ideje do realizacije Kluba pacijenata ”Zajedno”.

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje