Događanja

Ponedjeljak, 23.10.2023.

Od 19 do 22. listopada 2023. godine održan je 1. međunarodni kongres o poremećajima prehrane kod muškaraca


Poštovani!

Velika mi je čast i zadovoljstvo izvijestiti Vas o održavanju 1. hrvatskog kongresa s međunarodnim sudjelovanjem o poremećajima hranjenja kod muškaraca naziva „MEN HAVE IT TOO“.

Iako je tema naoko uska i specifična imali smo iznimno bogat program s naglaskom na multidisciplinarni pristup. Uz teme usko vezane za psihoterapijsko i farmakoterapijsko liječenje poremećaja hranjenja kod muškaraca uključili smo i stručnjake iz područja interne medicine, kineziologije, nutricionizma kao i stručnjake iz područja rada s osobama različitih seksualnih orijentacije i rodnih identiteta.

Ugostili smo i vodeća inozemna imena iz ovog područja kao što su prof. Laura Dalla Regione ( Italija ) prof. Karin Sernec (Slovenija ), prof. Hubertus Himmerich ( Velika Britanija ).

Posebno nam je zadovoljstvo što se u sklopu našeg kongresa odvila i sekcija za roditelje „Pomozimo njima da bi pomogli sebi“ na kojoj je održala osnivačka skupština udruge roditelja i rodbine osoba s poremećajem hranjenja.

Kongres se održao u prostoru naše Klinike što ga je po našem mišljenju učinilo još toplijim.

Na kraju bismo rekli da je kongres u svakom smislu prošao uspješno. Bilo je puno korisnih i vrlo stručnih predavanja i sekcija, ali i puno dobre zezancije, zabave i smijeha. Što, u današnje vrijeme, nije manje važno.

Veliki pozdrav i veselimo se ponovnom druženju.Pogledajte VIDEO


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje