Najnovije informacije

Četvrtak, 16.04.2020.

Organizacija rada u gradskim upravnim tijelima – VAŽNO!! (15.04.2020.)

Izvor: https://www.zagreb.hr/organizacija-rada-u-gradskim-upravnim-tijelima/157222

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić donio je Naputak prema kojemu su sva gradska upravna tijela i ustanove u nadležnosti gradskih upravnih tijela dužna Stručnoj službi gradonačelnika podnositi dnevna izvješća o evidenciji prisustva djelatnika na radnome mjestu te se pridržavati provođenja mjera zdravstvene zaštite i držati se propisanog razmaka. 

U tablici se evidentira status djelatnika: adresa rada (ured, odnosno rad od kuće), naznaka kojem timu djelatnik pripada, odnosno, koristi li godišnji odmor ili je na bolovanju, rodiljnom, odnosno roditeljskom dopustu, plaćenom / neplaćenom dopustu.

Gradonačelnik je 19. ožujka 2020. svim pročelnicima gradskih upravnih tijela uputio nalog o držanju mjera zdravstvene zaštite – NALOG GRADONAČELNIKA.

Gradonačelnik je također donio Naputak prema kojemu su sva gradska upravna tijela i ustanove dužna podnositi dnevna izvješća o evidenciji prisustva djelatnika na radnome mjestu, bilo da je riječ o radu od kuće ili u uredu putem priložene tablice – Predložak / UPUTA GRADONAČELNIKA.

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content