Događanja

Ponedjeljak, 04.03.2019.

„PIK – PUŠENJE, INTERNET, KOCKA“ – 1. hrvatska konferencija o ponašajnim ovisnostima s međunarodnim sudjelovanjem – Zagreb, Psihijatrijska bolnica ”Sveti Ivan”, 8. i 9. ožujka 2019. godine (ZAVRŠNI PROGRAM)

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 1. hrvatsku konferenciju o ponašajnim ovisnostima s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „PIK – PUŠENJE, INTERNET, KOCKA“ koja će se održati u Zagrebu, u Psihijatrijskoj bolnici ”Sveti Ivan”  8. i 9. ožujka 2019. godine.
Organizatori konferencije su Psihijatrijska bolnica ”Sveti Ivan”, Grad Zagreb–Gradski ured za zdravstvo, Udruga Zajedno i Hrvatsko psihijatrijsko društvo.
Cilj konferencije je unaprijediti suradnju, izmijeniti iskustva, produbiti svijesti te ukazati na važnost i širinu problema ponašajnih ovisnosti u društvu. Želja nam je prezentirati nove spoznaje, zdravstvenim djelatnicima, akademskoj zajednici i široj javnosti te približiti mogućnosti suvremenih metoda liječenja koje provode visoko educirani multidisciplinarni timovi.

Uz potporu grada Zagreba cilj nam je krenuti s implementacijom sociorehabilitacijskog modela te provedbom novih istraživanja i preventivnih programa osnažiti i kontinuirano provoditi edukaciju stručnjaka i društva u cjelini.

Završni program Konferencije možete pogledati OVDJE.

Veselimo se Vašem dolasku!

Znanstveni i organizacijski Odbor konferencije PIK.

Nakon održane konferencije “PIK”. . .

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content