Događanja

Četvrtak, 09.07.2020.

Predstavljen projekt “Centar za integraciju” – četvrtak, 09. srpnja 2020. godine, s početkom u 12,30 sati u prostoru Gradske uprave

Tiskovna konferencija projekta „Centar za integraciju“ održala se u četvrtak, 09. srpnja 2020., s početkom u 12,30 sati u prostoru Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, Zagreb, dvorana 272/II.

Projekt je započeo s provedbom 8. svibnja 2020. godine, kada je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda na temelju ugovora između Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije i Grada Zagreba.

Grad Zagreb provodi projekt u suradnji s Domom za djecu i odrasle – žrtve obiteljskog nasilja “Duga–Zagreb“, Domom nade – udrugom za podršku beskućnicima i ostalim socijalno ugroženim skupinama i Psihijatrijskom bolnicom “Sveti Ivan”.

Projektom se želi poboljšati perspektiva socijalnog uključivanja za žrtve obiteljskog nasilja, beskućnike i ovisnike, integrirajući kapacitete ključnih dionika i transfer znanja i usluga u četiri županije: Krapinsko-zagorsku, Karlovačku, Osječko-baranjsku i Šibensko-kninsku.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda od 1,5 milijuna kuna, a poseban naglasak stavlja na sugrađane koji se nalaze u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti.

Više pročitajte na POVEZNICI.

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje