Događanja

Ponedjeljak, 26.03.2018.

PRVA OBAVIJEST: SHIZOFRENIJA 360° – 1. hrvatska konferencija o shizofreniji s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom “Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije”

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na prvu hrvatsku konferenciju sa međunarodnim sudjelovanjem Shizofrenija 360° pod nazivom“Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije” koji će se održati u Zagrebu, u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan  6. i 7. lipnja 2018. godine.

Cilj  konferencije je  okupiti zdravstvene djelatnike iz Hrvatske i susjednih zemalja  radi unaprjeđenja suradnje te  izmijene kliničkih iskustava  i znanstvenog rada iz područja shizofrenije.

Želja nam je stručnim programom kroz izlaganja i radionice  obuhvatiti sve izazove s kojima se  svakodnevno susrećemo od akutne do kronične faze bolesti.

Vjerujemo kako  primjenom integrativnog pristupa liječenja koji provodi multidisciplinaran tim, a obuhvaća modernu farmako i psihoterapiju te socio-rehabilitacijski model omogućavamo brži i potpuniji oporavak  oboljelih od shizofrenije.

Veselimo se Vašem dolasku.

Predsjednik organizacijskog odbora:

Prof. prim. dr. sc. Igor Filipčić
subspecijalist biologijske psihijatrije
Ravnatelj Psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan“


PRVU OBAVIJEST KONFERENCIJE: SHIZOFRENIJA 360° MOŽETE POGLEDATI OVDJE.


DRUGU OBAVIJEST I PROGRAM KONFERENCIJE: SHIZOFRENIJA 360° MOŽETE POGLEDATI OVDJE.


Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content