Sestrinstvo

Četvrtak, 31.01.2019.

Simpozij Psihijatrijskog društva HUMS-a održati će se održati 27.veljače 2019.god. u PB “Sveti Ivan” na temu: “Aktualiziranje sestrinske dokumentacije”

Poštovane kolegice i kolege,

Psihijatrijska bolnica Sveti Ivan je 2018.g. u svibnju preuzela vođenje Psihijatrijskog društva HUMS-a u mandatu od 4 godine. Za predsjednicu Društva izabrana je Martina Filko Kajba a tajnica Društva je Ivona Pušić.

Slijedom toga pozivam vas na Simpozij Psihijatrijskog društva HUMS-a koji će se održati 27.veljače 2019.g. u PB Sveti Ivan na temu Aktualiziranje sestrinske dokumentacije.

Kako se od 2018.-te godine radi na aktualizaciji i revidiranju iste, želja nam je da se na ovom Simpoziju kroz diskusiju i prezentaciju dokumentacije koja se trenutno koristi, zajedno osvrnemo na probleme, nedostatke i/ili dodatke dokumentaciji  za koju smatrate da vam koristi u svakodnevnom radu a tiče se psihijatrijskog sestrinstva .

Smatramo da bi bilo dobro čuti Vaša iskustva i probleme s kojima se susrećete kako bi zajedno pokušali poboljšati naš rad a samim time i naš dio u sestrinskoj dokumentaciji.

Molim da naslove svojih radova i imena predavača pošaljete na mail martina.filko@pbsvi.hr najkasnije do 31.siječnja 2019.g.

Prijave za simpozij su na stranici http://conventusadria.com/hr/

S poštovanjem,

Martina Filko Kajba, dipl.med.techn.
Predsjednica Psihijatrijskog društva

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content