Događanja

Ponedjeljak, 08.04.2019.

U Psihijatrijskoj bolnici ”Sveti Ivan”, 10. travnja 2019. godine održana je predstava “Mamurluk”, koju je posjetilo gotovo 120 pacijenata i djelatnika Bolnice

Obavijest o održavanju predstave možete pročitati na LINKU

„MAURLUK“ – edukativna predstava

U Psihijatrijskoj bolnici ”Sveti Ivan”, 10. travnja 2019. godine održana je predstava „Mamurluk“, koju je posjetilo gotovo 120 pacijenata i djelatnika Bolnice.

Inicijativa za predstavu došla je od autora teksta SAŠE BUBNJARA  u suradnji s Odjelom IX i prof. prim. dr. sc. Igorom Filipčićem, dr. med. ravnateljem Psihijatrijske bolnice “Sveti Ivan”. Prije početka predstave, svim nazočnim obratila se prim. dr. sc. Majda Grah, dr. med. , koja je uz pozdrave svima prisutnima, zahvalila na odazivu i zaželjela da uživaju u predstavi.

Sa željom da se upozori na štetnost i posljedice pijenja alkohola predstavu su odlično izveli renomirani hrvatski glumci FRANJO –  ĐIMI JURČEC, koji glumi dedu i DINO ŠKARE, koji utjelovljuje ulogu unuka., a režiju Mamurluka potpisuje ZVJEZDANA BUBNJAR.

Predstava na pristupačan i zanimljiv način ukazuje na štetne posljedice prekomjernog pijenja alkohola te dugoročno želi educirati sve kako konzumacija alkohola štetno djeluje na njihov razvoj i okolinu.  

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje
Skip to content