World Psychiatry Exchange Program

WPA2022

Sekcija mladih psihijatara Svjetskog psihijatrijskog udruženja je 2021. godine pokrenula program razmjene mladih psihijatara. Program omogućava članovima Sekcije, odnosno specijalizantima psihijatrije te dječje i adolescentne psihijatrije i specijalistima do sedam godina specijalističkog staža natjecanje za razmjenu u više zemalja širom svijeta.
Više o tome možete saznati na:
https://worldpsychiatryexchangeprogram.wordpress.com/guidelines-and-faqs/
Iskustva kolega koji su nas posjetili možete pročitati na:
https://www.pbsvi.hr/prva-razmjena-mladih-psihijatara-u-klinici-za-psihijatriju-sveti-ivan-pod-okriljem-svjetskog-psihijatrijskog-udruzenja/
https://www.pbsvi.hr/nastavak-razmjene-mladih-psihijatara-u-klinici-za-psihijatriju-sveti-ivan-pod-okriljem-svjetskog-psihijatrijskog-udruzenja/
https://www.pbsvi.hr/drugi-krug-razmjena-mladih-psihijatara-svjetskog-psihijatrijskog-udruzenja-u-klinici-za-psihijatriju-sveti-ivan-pod-okriljem-svjetskog-psihijatrijskog-udruzenja/
U posljednjem navratu posjetio nas je dr. Dipesh Bhattarai iz Nepala. Po povratku u domovinu napravio je film o iskustvu boravka u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan koji možete pogledati na poveznici u nastavku:
https://youtu.be/iiQEqFMlmY8

S velikim zadovoljstvom dijelimo prvo izdanje WPA ECPs Section 2022 Newsletter koji uključuje članke ranih karijera psihijatara iz cijelog svijeta, uključujući avanture i iskustva sudionika Svjetskog programa razmjene psihijatara.

Dr. Miloš Milutinović iz Klinike za psihijatriju – Skopje, Sjeverna Makedonija, u Biltenu, boravak u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan započeo je jednom riječju AMAZING.

Više o sudjelovanju u stručnim aktivnostima, iskustvu te cjelokupnom dojmu Dr. Miloša Milutinović za vrijeme razmijene u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan pročitajte u Biltenu.

Bilten možete preuzeti OVDJE.

WEB: https://www.wpanet.org/

Suradne ustanove

Adresa

Jankomir 11, pp 68,

10 090 Zagreb

Telefon

01 3430 000

Naručite se ovdje